SALAMANDER SE-70S / 00000377

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
SALAMANDER SE-70S / 00000377
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / salamander se-70s / 00000377  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Salamander SE-70S / 00000377

Salamander

Model: SE-70S / 00000377
Magazyn: RM1 (Ustroń)

Cena netto: 2,418.00 Cena brutto: 2,974.14
Salamander SE-70S / 00000377 bezpłatna dostawa na terenie całego kraju
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
INFORMACJE TECHNICZNE
Wymiary rusztu: 71x31 cm
Wymiary: 880x370x380 mm
Zasilanie: 400 V / 3N / 50 Hz V/Hz
Moc: 4,4 kW
Waga: 23,3 kg

OPIS
Salamander wykonany w całości ze stali nierdzewnej. Salamandry stosuje się głównie do grillowania i zapiekania lub do podgrzewania i podtrzymywania temperatury. Urządzenie wyposażone w 2 grzałki wykonane z materiału INCOLOY800 odpornego na wysokie temperatury, osobne sterowanie każdej grzałki. Temperatura jest regulowana pokrętłem. W dolnej części salamandra jest nierdzewna blaszka, która zbiera skapujący tłuszcz. Istnieje możliwość wykorzystania urządzenia przelotowo - wystarczy zdemontować tylną ściankę. 3 położenia rusztu, 3 stopnie mocy.

ZAPYAJ O SALAMANDER SE-70S / 00000377

Produkt:

Salamander

Model: SE-70S / 00000377

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ
Salamander SE-70M / 00000379 Model: SE-70M / 00000379
Cena netto: 2,971.00
Cena brutto: 3,654.33
Podgrzewacz pieczywa pojedynczy HD-1 / 00000388 Model: HD-1 / 00000388
Cena netto: 454.00
Cena brutto: 558.42

PODSUMOWANIE
Salamander SE-70S / 00000377 na dzień 2024-04-26 jest w cenie 2,974.14 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 2,418.00 zł netto.



Aktualnie przeglądasz: salamander se-70s / 00000377  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017