HURTOWNIA GASTRONOMICZNA

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
STRONA G┼ü├ôWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TW├ôJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / polityka prywatnoÂci  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


POLITYKA PRYWATNOŚCI
1
Szanuj─ůc Twoje prawa oraz respektuj─ůc ustaw─Ö o ochronie danych osobowych zobowi─ůzujemy si─Ö do zachowania bezpiecze┼ästwa i poufno┼Ťci pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy GastroChef ┼üukasz Urban zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
2
Administratorem danych osobowych jest firma:
GastroChef Łukasz Urban
ul. Paderewskiego 168a
04-438 Warszawa
NIP 9521984417
3
W sklepie internetowym dost─Öpnym pod adresem www.gastronomiczne.pl zbieramy nast─Öpuj─ůce dane osobowe:
a) Dane osoby odpowiedzialnej za kontakt - podczas sk┼éadania zam┼éwienia b─Ödziesz proszony o podanie danych tj. IMI─ś i NAZWISKO, NUMER TELEFONU lub ADRES E-MAIL, dane s─ů niezb─Ödne w procesie realizacji zam├│wienia, tzn. musimy mie─ç mo┼╝liwo┼Ť─ç kontaktu w celu potwierdzenia zam├│wienia lub w przypadku nieoczekiwanych zdarze┼ä np. braku towaru w magazynie.
b) Dane rejestrowe firmy - tzw. dane do wystawienia faktury VAT s─ů niezb─Ödne, gdy┼╝ do ka┼╝dego zam├│wienia wystawiana jest faktura VAT.
c) Adres dostawy - jeżeli inny niż dane do faktury to jest to pozycja wymagana, gdyż na te dane zostanie zaadresowana i wysłana przesyłka
d) Adres email - za po┼Ťrednictwem poczty elektronicznej wysy┼éamy potwierdzenie zam├│wienia oraz faktury proforma oraz kontaktujemy si─Ö z Tob─ů. Je┼╝eli potwierdzi┼ée┼Ť i zosta┼ée┼Ť abonentem naszego newslettera b─Ödziemy wysy┼éa─ç do Ciebie informacj─Ö handlow─ů raz w tygodniu.
e) Adres Twojego komputera - informacje wynikaj─ůce z og├│lnych zasad po┼é─ůcze┼ä realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane s─ů przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mog─ů te┼╝ by─ç wykorzystywane w celach statystycznych do zbierania og├│lnych informacji demograficznych (np. o regionie, z kt├│re go nast─Öpuje po┼é─ůczenie)
f) COOKIES - nasz sklep wykorzystuje technologi─Ö Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Mo┼╝esz zgodzi─ç si─Ö na to, aby wpisane przez Ciebie dane zosta┼éy zapami─Ötane i by─ç mog┼éy bez powtw├│rnego wpisywania korzysta─ç z nich przy nast─Öpnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. W┼éa┼Ťciciele innych witryn nie b─ůd─ů mieli dost─Öpu do tych danych. W ramach strony www.gastronomiczne.pl stosowane s─ů tzw. pliki cookie "sesyjne" (session cookies), kt├│re s─ů plikami tymczasowymi i przechowywane sa w urz─ůdzeniu ko┼äcowym U┼╝ytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wy┼é─ůczenia oprogramowania (przegl─ůdarki internetowej). Je┼╝eli nie zgadzasz si─Ö na personalizowanie serwisu, proponujemy wy┼é─ůczenie obs┼éugi cookies w opcjach przegl─ůdarki internetowej lub opuszczenie strony.
4
Podanie powy┼╝szych danych jest konieczne w nast─Öpujacych przypadkach:
a) Dokonuj─ůc zakupu w naszym sklepie internetowym wype┼éniasz formularz, kt├│ry zostaje przes┼éany do obs┼éugi sklepu internetowego, Twoje dane s─ů przechowywane w bazie na potrzeby fiskalne.
b) Je┼╝li chcesz by─ç informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych mo┼╝esz zosta─ç subskrybentem bezp┼éatnego newslettera. Przyst─ůpienie jest dobrowolne i w ka┼╝dej chwili mozesz si─Ö z niego wypisa─ç.
5
Ka┼╝dy U┼╝ytkownik naszego serwisu ma mo┼╝liwo┼Ť─ç wyboru, czy i w jakim zakresie chc─Ö korzysta─ç z naszych us┼éug i udost─Öpnia─ç informacje o sobie. Je┼╝eli z jaki┼Ť wzgl─Öd├│w nie ┼╝yczysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usuni─Öcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
6
┼╗adnych danych nie udost─Öpniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy r├│wnie┼╝ danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dost─Öpu do Twojego konta bankowego.
7
Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z p├│┼║n. zm. masz prawo poprawiania, uzupe┼éniania, uaktualnienia, sprostowania oraz ┼╝─ůdania usuni─Öcia swoich danych osobowych. W tym celu prze┼Ťlij wiadomo┼Ť─ç email pod adres: biuro@gastronomiczne.pl lub listem poleconym na adres:
GastroChef Łukasz Urban
ul. Paderewskiego 168a
04-438 Warszawa
Aktualnie przegl─ůdasz: polityka prywatnoÂci  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017