OCIEKACZ NA DNO DO GN 1/3 Z POLIWęGLANU 143019

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
OCIEKACZ NA DNO DO GN 1/3 Z POLIWęGLANU 143019
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / ociekacz na dno do gn 1/3 z poliwęglanu 143019  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Ociekacz na dno do GN 1/3 z poliwęglanu 143019

Ociekacz na dno do GN 1/3 z poliwęglanu

Model: 143019
Magazyn: ST-WAW1 (Warszawa)
Producent: Stalgast

Cena netto: 11.30 Cena brutto: 13.90
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
INFORMACJE TECHNICZNE
Materiał: poliwęglan
Rozmiar GN: 1/3
Marka: Stalgast
Temperatura min.: -40 °C
Temperatura max.: 99 °C

OPIS
Ociekacz na dno pojemnika z poliwęglanu przeznaczona do pojemnik gastronomicznych wykonanych z poliwęglanu. Zakres temperatur -40C - +99C. Nie należy stosować w piecach konwekcyjno-parowych i bemarach.

ZAPYAJ O OCIEKACZ NA DNO DO GN 1/3 Z POLIWęGLANU 143019

Produkt:

Ociekacz na dno do GN 1/3 z poliwęglanu

Model: 143019

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ
Ociekacz na dno do GN 1/2 z poliwęglanu 142019 Model: 142019
Producent: Stalgast
Cena netto: 21.60
Cena brutto: 26.57
Ociekacz na dno do GN 1/4 z poliwęglanu 144019 Model: 144019
Producent: Stalgast
Cena netto: 9.09
Cena brutto: 11.18

PODSUMOWANIE
Ociekacz na dno do GN 1/3 z poliwęglanu 143019 firmy Stalgast na dzień 2024-04-29 jest w cenie 13.90 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 11.30 zł netto. Masz problem ze swoim sprzętem gastronomicznym firmy Stalgast, zapoznaj się z naszą ofertą na usługi serwisowe. Ociekacz na dno do GN 1/3 z poliwęglanu stalgast serwis. Zapewniamy serwis na terenie całego kraju.



Aktualnie przeglądasz: ociekacz na dno do gn 1/3 z poliwęglanu 143019  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017