Nóż DO ODDZIELANIA KOśCI WąSKI 209160

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
Nóż DO ODDZIELANIA KOśCI WąSKI 209160
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / nóż do oddzielania kości wąski 209160  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Nóż do oddzielania kości wąski 209160

Nóż do oddzielania kości wąski

Model: 209160
Magazyn: ST-WAW1 (Warszawa)
Producent: Sanelli

Cena netto: 109.00 Cena brutto: 134.07
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
INFORMACJE TECHNICZNE
Długość: 160 mm
Marka: Sanelli
Kolor: zielony

OPIS
Noże SANELLI to ostrza wykonane ze stali chromowo-molibdenowej, twardość (54-56 HRC)

ZAPYAJ O Nóż DO ODDZIELANIA KOśCI WąSKI 209160

Produkt:

Nóż do oddzielania kości wąski

Model: 209160

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ
Nóż do oddzielania kości zagięty 208160 Model: 208160
Producent: Sanelli
Cena netto: 103.00
Cena brutto: 126.69
Nóż do pieczeni 210240 Model: 210240
Producent: Sanelli
Cena netto: 107.00
Cena brutto: 131.61

PODSUMOWANIE
Nóż do oddzielania kości wąski 209160 firmy Sanelli na dzień 2024-05-04 jest w cenie 134.07 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 109.00 zł netto.



Aktualnie przeglądasz: nóż do oddzielania kości wąski 209160  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017