URZąDZENIE DO GOTOWANIA RYżU 771101

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
URZąDZENIE DO GOTOWANIA RYżU 771101
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / urządzenie do gotowania ryżu 771101  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Urządzenie do gotowania ryżu 771101

Urządzenie do gotowania ryżu

Model: 771101
Magazyn: ST-WAW1 (Warszawa)
Producent: Stalgast

Cena netto: 824.00 Cena brutto: 1,013.52
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
INFORMACJE TECHNICZNE
Głębokość: 420 mm
Zasilanie: 230 V
Pojemność: 6 l
Moc: 1.95 kW
Szerokość: 470 mm
Marka: Stalgast
Wysokość: 350 mm
Waga: 10.2 kg

OPIS
Urządzenie przystosowane do przygotowywania od 10 do 36 porcji ryżu. Łatwy w czyszczeniu nieprzywierający pojemnik wewnętrzny. Urządzenie w obudowie ze stali nierdzewnej. W standardzie łyżka i widelec od 2 miarki. Urządzenie do gotowania ryżu automatycznie przechodzi w proces podgrzewania po ugotowaniu ryżu.

ZAPYAJ O URZąDZENIE DO GOTOWANIA RYżU 771101

Produkt:

Urządzenie do gotowania ryżu

Model: 771101

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ
Salamander 777351 Model: 777351
Producent: Roller Grill
Cena netto: 7,890.00
Cena brutto: 9,704.70
Mikser ręczny mini MP 240 VV 711241 Model: 711241
Producent: Robot Coupe
Cena netto: 1,850.00
Cena brutto: 2,275.50

PODSUMOWANIE
Urządzenie do gotowania ryżu 771101 firmy Stalgast na dzień 2024-03-28 jest w cenie 1,013.52 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 824.00 zł netto. Masz problem ze swoim sprzętem gastronomicznym firmy Stalgast, zapoznaj się z naszą ofertą na usługi serwisowe. Urządzenie do gotowania ryżu stalgast serwis. Zapewniamy serwis na terenie całego kraju.



Aktualnie przeglądasz: urządzenie do gotowania ryżu 771101  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017