PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KPM-1011S / 00019972

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KPM-1011S / 00019972
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / piec konwekcyjno-parowy kpm-1011s / 00019972  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Piec konwekcyjno-parowy KPM-1011S / 00019972

Piec konwekcyjno-parowy

Model: KPM-1011S / 00019972
Magazyn: RM1 (Ustroń)
Producent: RedFox
Grupa: Piece konwekcyjno-parowe

Cena netto: 17,950.00 Cena brutto: 22,078.50
Piec konwekcyjno-parowy KPM-1011S / 00019972 bezpłatna dostawa na terenie całego kraju
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
 
INFORMACJE TECHNICZNE
Wymiary: 870x730x980 mm
Moc: 12,6 kW
Zasilanie: 400 V / 3N / 50 Hz V/Hz
Pojemność: 10x(GN 1/1 - 60x40) GN
Waga: 110 kg

ZAPYAJ O PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY KPM-1011S / 00019972

Produkt:

Piec konwekcyjno-parowy

Model: KPM-1011S / 00019972

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE
Model: KPM-511S / 00010789
Producent: RedFox
Cena netto: 12,400.00
Cena brutto: 15,252.00
Piec konwekcyjno-parowy BAKERLUX SHOP.Pro Vittoria.matic Touch 6x(600x400) 10,3 kW 9040685 Model: 9040685
Producent: Unox
Cena netto: 18,012.00
Cena brutto: 22,154.76

PODSUMOWANIE
Piec konwekcyjno-parowy KPM-1011S / 00019972 firmy RedFox na dzień 2021-10-27 jest w cenie 22,078.50 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 17,950.00 zł netto. Produkt dostępny w grupie: piece konwekcyjno-parowe. Masz problem ze swoim sprzętem gastronomicznym firmy RedFox, zapoznaj się z naszą ofertą na usługi serwisowe. Piec konwekcyjno-parowy redfox serwis. Zapewniamy serwis na terenie całego kraju.



Aktualnie przeglądasz: piec konwekcyjno-parowy kpm-1011s / 00019972  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017