ŚRODEK DO NABłYSZCZANIA NACZYń W ZMYWARKACH 642050

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
ŚRODEK DO NABłYSZCZANIA NACZYń W ZMYWARKACH 642050
STRONA GŁÓWNA   O NAS   WARUNKI ZAKUPU   SERWIS   KONTAKT   TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach 642050  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Marka:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach 642050

Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach

Model: 642050
Magazyn: ST-WAW1 (Warszawa)
Producent: Stalgast

Cena netto: 117.00 Cena brutto: 143.91
Jeżeli uważasz, że cena produktu jest za wysoka i możesz kupić gdzieś taniej, napisz o tym do nas na adres sklep@gastronomiczne.pl lub zadzwoń na numer 22 270 61 13, postaramy się sprostać twoim oczekiwaniom.
INFORMACJE TECHNICZNE
Pojemność: 5 l
Marka: Stalgast

OPIS
Płyn do nabłyszczania w zmywarkach gastronomicznych, kwaśny płyn nabłyszczający do płukania naczyń ze stali nierdzewnej, porcelany, sztućców, pojemników z tworzyw sztucznych oraz szkła. Płyn zapobiega powstawaniu zacieków oraz plan i nadaje połysk.

ZAPYAJ O ŚRODEK DO NABłYSZCZANIA NACZYń W ZMYWARKACH 642050

Produkt:

Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach

Model: 642050

TWOJE DANE
Imię i nazwisko: Nazwa firmy:
Numer telefonu: Adres e-mail:
TREŚĆ PYTANIA:
POLECAMY RÓWNIEŻ
Środek do mycia naczyń w zmywarkach 641200 Model: 641200
Producent: Stalgast
Cena netto: 460.00
Cena brutto: 565.80
Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach 642100 Model: 642100
Producent: Stalgast
Cena netto: 235.00
Cena brutto: 289.05

PODSUMOWANIE
Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach 642050 firmy Stalgast na dzień 2024-03-28 jest w cenie 143.91 zł brutto. Cena katalogowa produktu przed rabatem to 117.00 zł netto. Masz problem ze swoim sprzętem gastronomicznym firmy Stalgast, zapoznaj się z naszą ofertą na usługi serwisowe. Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach stalgast serwis. Zapewniamy serwis na terenie całego kraju.



Aktualnie przeglądasz: Środek do nabłyszczania naczyń w zmywarkach 642050  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017