HURTOWNIA GASTRONOMICZNA

HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
HURTOWNIA GASTRONOMICZNA
STRONA GŁÓWNA    O NAS    WARUNKI ZAKUPU    SERWIS    KONTAKT    TWÓJ KOSZYK
Hurtownia Gastronomiczna / polityka prywatności  
WYSZUKIWARKA PRODUKTÓW
Nazwa/Model: Producent:
BEZPŁATNY NEWSLETTER
Wpisz adres e-mail:


POLITYKA PRYWATNOŚCI
§ 1
Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy firmy GastroChef Łukasz Urban zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
§ 2
Administratorem danych osobowych jest firma:
GastroChef Łukasz Urban
ul. Paderewskiego 168a
04-438 Warszawa
NIP 9521984417
§ 3
W sklepie internetowym dostępnym pod adresem www.gastronomiczne.pl zbieramy następujące dane osobowe:
a) Dane osoby odpowiedzialnej za kontakt - podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie danych tj. IMIĘ i NAZWISKO, NUMER TELEFONU lub ADRES E-MAIL, dane są niezbędne w procesie realizacji zamówienia, tzn. musimy mieć możliwość kontaktu w celu potwierdzenia zamówienia lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń np. braku towaru w magazynie.
b) Dane rejestrowe firmy - tzw. dane do wystawienia faktury VAT są niezbędne, gdyż do każdego zamówienia wystawiana jest faktura VAT.
c) Adres dostawy - jeżeli inny niż dane do faktury to jest to pozycja wymagana, gdyż na te dane zostanie zaadresowana i wysłana przesyłka
d) Adres email - za pośrednictwem poczty elektronicznej wysyłamy potwierdzenie zamówienia oraz fakturę proforma oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli potwierdziłeś i zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz w tygodniu.
e) Adres Twojego komputera - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z które go następuje połączenie)
f) COOKIES - nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. W ramach strony www.gastronomiczne.pl stosowane są tzw. pliki cookie "sesyjne" (session cookies), które są plikami tymczasowymi i przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej lub opuszczenie strony.
§ 4
Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
a) Dokonując zakupu w naszym sklepie internetowym wypełniasz formularz, który zostaje przesłany do obsługi sklepu internetowego, Twoje dane są przechowywane w bazie na potrzeby fiskalne.
b) Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać subskrybentem bezpłatnego newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
§ 5
Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
§ 6
Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.
§ 7
Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z póŸn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij wiadomość email pod adres: biuro@gastronomiczne.pl lub listem poleconym na adres:
GastroChef Łukasz Urban
ul. Paderewskiego 168a
04-438 Warszawa
Aktualnie przeglądasz: polityka prywatności  
Hurtownia Gastronomiczna - GastroChef © 2006-2017

wygenerowano 0.049 sec. 2017-12-13 08:11:33